Beoordelingen van Het Friethuys Nederhorst Den Berg

Recente recensies van Het Friethuys Nederhorst Den Berg

5 sterren na 494 reviews

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verzorgen en bezorging was prima en binnen de aangeven tijd. Het was lekker en zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel, wel waren de frietjes echt sompig en niet knapperig...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede patat en burgers. Jammer dat bij de Zoete aardappelfriet met Parmezaan en truffel de parmezaan niet mee geleverd was. En bij de burger menu’s de frisdrank op was dus er een andere keuze gemaakt moest worden. Wel keurig over opgebeld en snelle een goede bezorging.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar ondanks dat ik last had besteld

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en lekkere croquetten! En bezorging stipt op tijd.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima, lekker,en goed warm

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima heerlijk gegeten

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hamburger , prima frites en goed verpakt . Zeer vlotte en nette bezorging . Saus mag iets minder zuur of azijn achtig ... kan ook door de sla komen ( is persoonlijk smaak )

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was er binnen 10 min! Veel te snel om alles vers aan te leveren. De kroketten waren zo slap! De patat was niet te eten! De eerste keer dat ik zo ontevreden was. Jammer!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit friet. Snelle levering aan huis.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw was saus niet aanwezig bij bestelling. Dat was niet de 1e keer. Slordig!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot eerdere bestellingen, was het eten bij aflevering minder warm. Het heeft evenzogoed gesmaakt, maar de keren daarvoor was het eten warmer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knapperige friet en snacks, ga zo door !

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging is echt top.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, heerlijke topping & knapperige patat!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel !!!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Plotseling besloten te bestellen. 18.10 via de site. 18.30 staat de bezorger voor de deur. Goed warm en erg lekker. Klasse hoor, mensen.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, makkelijk bestellen, top kwaliteit

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was in principe goed, alleen Cheeseburger was te dik en helaas rauw vanbinnen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de friet met rendang topping geprobeerd, ook erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, goed warm en lekker. Gewoon helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De satesaus leek wel bruine soep, echt heel erg dun, niet zoals we van jullie gewend zijn. Hebben het dan ook weggegooid getver.... Begrijp niet dat dit geleverd is, was toch wel erg zichtbaar dat het waterig was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik eet regelmatig in jullie restaurant en dit is de tweede keer dat ik bij het Friethuys heb besteld. De eerste keer was naar volle tevredenheid, dit keer is het tegengevallen. Ik heb voor 7,50 friet voor ruim twee personen besteld, maar bij thuiskomst bleek dit een bakje te zijn waar je in je eentje genoeg aan hebt, maar wat voor twee personen veel te weinig is. Ik weet niet of er een fout is gemaakt bij de afhandeling van de bestelling? Ik vind 7,50 erg duur betaald voor twee mini porties frietjes. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de hamburgers helaas veel te rauw!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, echter waren de snacks tot 2x toen niet goed doorbakken. De zachte en rauwe kroketten waren niet smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren onze bestelling ontvangen, heerlijk gegeten, zoals altijd! Echter ontbraken er enkele dingen en/of was dit anders dan onze bestelling van afgelopen vrijdag. Op een rijtje: - we hadden slechts 2x mayonaise, terwijl dit de vorige keer per patatje een bakje was - de kinderboxen werden niet in zo'n leuke box gereserveerd, maar alleen patat, speeltje en kipnuggets - we hadden 1x frikadel in de kinderboxen, beide boxen waren kipnuggets - vorige keer zat er in de kinderbox ook appelmoes, deze ontbraken dit keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patatjes waren helaas slap en niet allemaal gaar gebakken. Mijn broer is jammer genoeg na het eten ziek geworden en heeft 's avonds veel overgegeven, dit zou wellicht door de hamburger kunnen zijn? Mijn man en schoonzus hadden namelijk ook een misselijk gevoel de nacht en we hebben allemaal hetzelfde gegeten. De hamburgers waren overigens wel erg lekker.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

cheder cheese vergeten

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed! Precies op tijd, goed warm en heel lekker.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord TOP!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Nu de zalm en saté, was lekker en op tijd

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. En zo goed klantgericht. Werd gebeld na bestelling, koud vooraf en warm hoofd gerechten. Komen ze met oplossing koud halen en later warm brengen terwijl ik net niet in het bezorggebied woon. Hele vriendelijke mensen. Top hoor zo wil je het!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig op tijd afgewikkeld. Kwaliteit voldoende.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling deze keer niet goed. Ik kreeg gewone friet ipv de bestelde brede ambachtelijke. En ik weet niet wanneer de appeltaart huysgemaakt was, maar hij was zó uitgedroogd en de appelstukjes waren zó hard dat ik hem heb moeten weggooien. Deze keer dus echt een misser. Alleen de kroket was zoals verwacht.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en netjes op tijd bezorgd.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, verwennerij thuis! Tot snel in het spieghelhuis.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burger met heerlijke saus. Friet was lekker goudbruin

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer fantastisch, hopelijk gaat de besteldienst na 1 juni door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat ik het verkeerde besteld heb

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed ! Misschien iets duidelijker op de site of er friet en of salade en of brood bij zit.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Saté, varkenshaas. Keurig op tijd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkkkk 😋👍🏽 Prima bezorging en goeie kwaliteit

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed geregeld. Precies op tijd en heerlijk warm.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet goed warm en de verpakking vande zalmwas rommelig

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was dit keer netjes verzorgd en alles apart verpakt ,frites was nu in 2 bakjes en meer frites..we hebben het anders meegemaakt 1 bakje voor 2personen. Nu zeer tevreden

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima op tijd😋

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en correct bezorgd! Aanrader

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt voortreffelijk prima alternatief

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling perfect op tijd, frietjes goed knapperig gebakken en de medium rare (

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was geweldig!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bezorging ging helemaal goed .Eten was lekker 👍👍

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd!👍👍

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gamba’s, kippetje en lamsbiefstuk. Netjes op tijd bezorgd

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! De ossenhaaspuntjes en spareribs verrukkelijk!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De bezorging is ook precies op de tijd dat je afspreek. Bij onze xxl carpacicio hebben wij ook heerlijk brood gekregen. Super.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd klaar en we hebben genoten!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saus bij de oosterse salade was wat erg zout en de frites kunnen ook wat met minder zout toe. De gamba's waar goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamsbiefstukjes met honig/port/thijmsaus waren heerlijk alleen waren er geen krieltjes bij maar frietjes.Dit stond in het menu maar het was geen probleem.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was top op de afgesproken tijd!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een bestelling eerder die wat tegenviel gister weer besteld en het was weer helemaal goed. Lekkere friet, goed doorgebakken en heerlijke sappige hamburgers.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld, goede service en heerlijk gegeten!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en op tijd!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling vatbaar!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke frieten, sate en mayonaise. verzorgd opgediend, goed warm en precies op tijd afgeleverd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig verzorgd en super lekker!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere frieten en ook de bezorging was snel en het eten nog warm. Qua gemak en smaak zeker een aanrader. Jammer was dat de mayonaise niet klopte met de bestelde mayonaise waardoor we te weinig hadden.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben het weer top gedaan! Wij hadden de verkeerde bestelling binnen gekregen maar dat hadden jullie netjes en snel opgelost. En dan ook nog een bon gebracht gisteren door Yvette, dank daar voor. Groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

's-Morgens al tijdig besteld en voor 7 uur afhalen om niet afhankelijk van bezorging te zijn. Om 7 uur aanwezig voor afhalen is mededeli ng dat men iets achter loopt. Wachttijd die aan bellende klanten wordt gemeld loopt steeds verder op. Uiteindelijk Een uur moeten wachten. Pas na 45 min werd koffie aangeboden toen al aangegeven was dat tasjes werden ingepakt. Dat duurde dus uiteindelijk nog 15 min. Geen zitplaats om te wachten. Meldingen rond wachttijd waren dus niet correct. Sommige gerechten niet warm genoeg meer. Kennelijk nirt gelijktijdig, maar volgtijdelijk klaargemaakt. Nieuwe bestellingen voor een tijdslot hadden eerder geweigerd moeten worden. Vroeger op de dag ingevoerde bestellingen moetrn vorrang krijgen, ook als afhaal/bezorgtijstip later ligt. Als doekje voor het bloeden wel korting gekregen, maar liever tijdig en goed warm eten gehad. We willen graag dat het Spiegelhuys in ons dorp behouden blijft, maar op deze manier is dit niet voor herhaling vatbaar om dat te

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden om 18.10 uitgekozen om te eten. Na 2x bellen was het er nog steeds niet. Kreeg om 18.20 een bericht dat het onderweg was. Het was hier om 18.41. Snap dat het druk is op moederdag maar zet dan minder reserveringen op de zelfde tijd. Doordat de bestelling te lang onderweg was was de patat lauw en slap. Jammer. Verleden week was het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was weer zoals altijd verrukkelijk. En de desserts Witte chocolade mousse, en Brownie ook zo ontzettend fijn en zuiver van smaak !! En zo keurig verzorgd altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Goed dat jullie zo milieuvriendelijk mogelijk verpakken 👍🏼! Wel jammer dat het een half uur later kwam dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren lekker spareribs en saté gegeten. Smaak was goed.alleen wel jammer dat vergeten was om er sausjes bij te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen maar positief. Goede kwaliteit. Op tijd bezorgd.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd binnen 25 minuten en van goede kwaliteit het was lekker. Bedankt.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben echt heerlijk hebben gegeten, net als altijd in jullie restaurant. Voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt en ga zo door. Maar liever komen we natuurlijk weer in het restaurant. 😊

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima, weer mooi op de aangegeven tijd. Vraagje: op 15 april hebben wij ook besteld, nu ontvang ik waardepunten maar toen heb ik niets ontvangen, hoe werkt dit?

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed bereid. Eten word keurig op tijd bezorgd en is nog goed warm ( deze keer zelfs nog heet!!👍) Bezorger houdt goed rekening met de 1,5 M. Genoeg update’s via de mail over hoe het met de bestelling staat. Top en lekker en makkelijk!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste friet van Nederhorst! Echt een aanrader de pulled chicken en friet met Parmesan en truffelmayo. Ook de snacks zijn van hele goede kwaliteit en net even wat anders dan je gewend bent. Ik zou zeggen wie hier nog niet besteld heeft ga bestellen en geniet ook van deze heerlijke friet!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! 👌

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een beetje weinig saus op de sate

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en lekker warm gebracht!!! Voor herhaling vatbaar !!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis uit eten! Prima voor elkaar. Varkenshaas, Kipsaté en vooraf de carpaccio. Natuurlijk is het vele malen leuker om bij jullie zelf langs te komen maar dit was een prima alternatief. Top voor elkaar! Heerlijk thuis uit eten en de bezorging was tevens top. Goede communicatie over de staat van de bestelling per mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat is zeer goed en lekker..maar voor die prijs er wel goede satesaus bij doen. Was erg waterig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was perfect, Alles goed verpakt en een maal op tafel hebben wij er heerlijk van gegeten, uiteten in eigen huis. Gaan we zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect, zeer blij dat we nog steeds kunnen genieten van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een drukke dag konden we nog een heerlijke maaltijd bestellen om 18.30. En deze werd om 19.00 zonder problemen bezorgd. Heerlijk....wat een verwennerij

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Wat zijn de frieten van het Friethuys lekker!!!!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was al op toen de aflever email na een uur binnen kwam maar het eten was wederom perfect.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, smaak prima. Iets te veel afgekoeld.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden saté, het was perfect! De frites erbij waren heerlijk krokant!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste maal besteld maar zeker voor herhaling vatbaar. Exact op tijd geleverd en heerlijk eten. TOP!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, warm en smakelijk!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer genieten !!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en leuk verpakt. Het was echt of we uit eten waren. Het eten smaakte heel erg goed. En de prijs is echt goed voor wat je krijgt!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten, alles van prima kwaliteit.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine tip, probeer de ‘ schalen’ horizontaal te houden tijdens het transport. Verder heerlijk gegeten en helemaal tevreden.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5*****

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inderdaad goede kwaliteit en goed geleverd en lekker. (Alleen de kroepoek was zacht geworden) dank! Marina

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister onwijs lekker gegeten, de weekspecial Bavette is echt een aanrader. Op gewenst tijdstip werd ons eten keurig afgeleverd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was heerlijk alleen was het eten niet lekker warm

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging liet te wensen over .De maaltijd was aardig door elkaar geschut ,zelfs de saté Saus zat door de hele tas heen .de salade en kroepoek waren niet te eten doordrenkt van de satesaus !!! Dit was de derde keer in zes weken tijd dat we een maaltijd hebben laten bezorgen ,als het zo blijft misschien wel de laatste keer !,

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer van de hele grote hompen saté, heb ik mijn buren ook al over gehoord. Dat kan anders, smakelijker. Verder echt super dat jullie het zo goed doen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima alleen de mee bestelde pindasaus was er niet bij.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten en keurig op tijd bezorgd. Zelfs op het laatst nog een aanpassing kunnen doen. Super!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn altijd zo tevreden maar gisteren waren de spare ribs echt taai en kipsate vet . Heel jammer

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was weer goed bezorging top precies op tijd . Een aanrader

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weeerr Top

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de maaltijden waren wat afgekoeld, de smaak was heel goed. iets meer groente en frites was fijn geweest.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was wederom weer super 👍 Varkenshaas zou iets minder door gebakken mogen worden en misschien iets van salade erbij of een keuze laten maken van de groente Groente die ik er nu bij kreeg heb ik niet opgegeten (moet je van houden)

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd geleverd,goed op temperatuur en kwaliteit was goed en smaak vol

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben enorm genoten van de saté en lekkere frietjes! Sterkte in deze vreemde tijd. We hopen straks weer te mogen genieten van jullie heerlijke gerechten in het restaurant. Warme groeten van Marc en Annemarie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en service, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam te laat en de frietjes ontbraken die wel keurig werden na geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit meer dan genoeg. Enige minpuntje alles was een beetje door elkaar geschud waardoor de kroepoek slap was. Maar de smaak zeker niet minder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn kipsaté stond voor het grootste gedeelte uit veel 'lidderig' vet. Heb dit nog niet eerder meegemaakt bij frequente bezoeken aan 't Spiegelhuys

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten van onze xxl carpaccio. En aan huis geleverd. Prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de spareribs en ossehaaspuntjes waren verrukkelijk! Zo ook de salade die heerlijk vers was. De waterige tomaten daarin vonden wij wat minder. Onze voorkeur zou naar die kleine kerstomaatjes gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd , mijn vrouw en ik hebben ervan genoten. Precies op tijd volgend afspraak bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, voldoende, op tijd en begeleid met alle info mailtjes. En ook nog LEKKER

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet met zorg geleverd. Dank je wel!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en nette service.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en super vriendelijke bezorgers!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling perfect op tijd en kwaliteit van de frietjes super

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en warm. Op tijd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten lijkt wel verbeterd. De hoeveelheid is ook goed. Ook de wijze van verpakken vinden wij verbeterd. Er ontbrak iets maar dit is snel nabezorgd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ Stipt op tijd, smakelijke sate en carpaccio, friet nog lekker krokant. - Bij de sate had meer saus gemogen.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds de Coronacrisis hebben we verschillende keren gerechten van het Spiegelhuys besteld. Altijd keurig op tijd geleverd, netjes verpakt en super lekker. Hopelijk kunnen we snel weer gewoon op het terras plaatsnemen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer abnormaal lekker !!! En helemaal de BANOFFEE

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

suggestie voor de kroepoek bij de sate: appart verpakken om het krokante te behouden.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en knapperige frieten!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegetene en precies optyd bezorgt

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel succes de komende tijd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Heerlijk gegeten.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gaaf hoor buiten gezeten in het zonnetje het opgegeten tegen over de kerk !! Het was heerlijk en goed verzorgd ! Groet marc en nicole

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd Bestelde was goed warm en prima van kwaliteit Kortom voor herhaling vatbaar

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verhouding prijs/kwaliteit prima en netjes op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was weer verrukkelijk ! Genieten ! De verrassing die we erbij kregen ( Banoffee) was goddelijk lekker. Zelden zoiets heerlijks geproefd.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en precies zoals je het normaal in het spiegelhuis krijgt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten, aanvulling op ons eigen menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frites en keutig bezorgd en nog lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet is super lekker, Satesaus helaas als ‘water’ zo dun...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

frites waren half warm en slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en nog goed van temperatuur. Bezorging prima, heel vriendelijk. Complimenten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frieten met toebehoren! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartelijk dank het was heerlijk!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbrak wederom een klein item, in dit geval satésaus bij de frites

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komen al bijna een jaar bij jullie. Soms wel 2x per week Gisteren besteld. Saté van de kip was nog niet helemaal gaar. En de patat was rauw. En nog helemaal wit. Ook extra friet besteld voor 7.50 dat sloeg nergens op. Zo weinig . 1 klein bakje...wit niet gaar Dit is onze eerste slechte ervaring. Helaas

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker !

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de kroket zo slap dat hij uit elkaar viel, het bakje stoofvlees de helft minder dan een vorige keer en de patat lauw. De smaak was wel goed

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, super lekker kipsate. Friet was een beetje lauw maar de tonijnsalade lekker vers.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag super service en heerlijke gerechten ontvangen. Ivm eerdere bestelling die wat warmer had gemogen werd de bestelling vandaag, na mijn bestel opmerking, stipt op tijd en warm bezorgd.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs, zalm en salade gegeten. Prima op tijd bezorgd

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Goed van smaak en warm

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is erg omslachtig om eerst via de computer te moeten bestellen. Ben was er naar toe om eten te halen,maar dit kon alleen als je s'morgens al besteld had. Ook was ons niet erg duidelijk dat de reclame op de folder een voorgerecht en hoofdgerecht voor 15 euro,alleen ingrediënten waren die jezelf moest koken.Het eten was verder lekker maar aardig prijzig: 52,50

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Draadjesvlees en pulled chicken was onze bestelling. Ik had de portie "Groot" aangeklikt, in de veronderstelling dat dit zou slaan op de topping. Helaas, het bleek te slaan op de patat. Dat was dus onduidelijk en mag wel verbetert worden. De keuze voor een grotere portie topping zou ik ook invoeren en dan duidelijk maken wat de grote portie is. We hebben overigens prima gegeten! Voor herhaling - met een ander gerecht - vatbaar.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zat gedeeltelijk in de tas. De salade bakjes lagen op de zijkant en waren dus leeg aan het lopen. De helft van de frites lag naast de bakjes in de zakjes.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Eten was goed warm en precies op tijd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en perfect optijd. Top!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker! Wel jammer dat de kroepoek niet apart verpakt was. Daardoor was het slap. De Chinees doet het in een plastic zakje. En de Tonijnsalade was gaan lekken. Deze was omgekieperd. Voor de rest prima. Vr.gr. Roland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had besteld en werd keurig op tijd afgeleverd, kwaliteit ten top

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de carpaccio xxl besteld Deze was echt heel erg lekker en ruim voldoende voor twee personen. Alleen was het jammer dat wij het lekkere broodje moesten delen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Goed verpakt . Heerlijke asperges met rijkelijk veel ham en eitje en krieltjes. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid was bijna genoeg voor twee personen ben zeer tevreden over kwaliteit en bezorging.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer buitengewoon lekker !

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles geheel naar wens en op tijd afgeleverd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd Op tijd gebracht en goed van temperatuur Frites lekker knapperig Alleen het bestellen vreemd Het zou mogelijk moeten zijn een paar dagen van te voren te bestellen Het lukte mij niet zowel telefonisch als in het restaurant zelf werd ik naar de website van vandaag verwezen Aangezien ik vandaag druk was wilde ik het van te voren regelen

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overal prima. Graag de saladedressing apart bijvoegen, niet in de salade, zodat je naar eigen wens dressing bij de salade kan doen. Daarnaast blijft de salade dan ook langer knapperig en er beter uitzien. Fijn zonnig weekend, M

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide keren heerlijk gegeten en bezorging exact op aangegeven tijdstip. Super!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer superlekker en keurig verzorgd!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op tijd bezorgd. Het eten was prima verpakt. En zeker niet onbelangrijk 😉het smaakte net zo lekker als in het restaurant, Spieghelhuis. Ga zeker nog een keer een bestelling doen!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was keurig op tijd, super verpakt en heel goed. We hebben genoten van deze verjaardagsmaaltijd!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten voor de service en de creativiteit om in business te blijven. Succes!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Komt warm aan en vriendelijke bezorgers! Prima keuze

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer prima

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!! alles naar wens

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere spareribs!!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ervaring! eten erg smakelijk netjes verzorgd en goede service. Klein dingetje vergeten in 1e instantie werd binnen een nood time nageleverd! met een heerlijk toetje voor het ongemak. Meer dan tevreden! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en lekker snel In huis

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding is compleet zoek. Dikke slappe vette friet ongevraagd verrijkt met zure Belgische mayo voor een exorbitant bedrag. We waren voor 3 friet een kroket en kaas soufflet, 18 euro kwijt. Het wordt allemaal luxe en exclusief gepresenteerd maar de uitvoering laat veel te wensen over. 1x maar niet weer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ontbrak één friet aan de totale bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, top bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig op tijd, het eten warm en keurig verpakt. Wat je ook besteld het is allemaal bijzonder goed en smakelijk. De salades zijn TOP waarvan de spieghel-salade op nr1 staat. En voor wie twijfelt, het Friethuys serveert de lekkerste friet uit de omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté, en voordelig ook nog !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Deze keer de spareribs en saté van de haas besteld.👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op tijd en heerlijk - ook waarderen we de recyclebare verpakking.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker, goed verzorgd en ook vriendelijk en behulpzaam personeel. De site werkt ook goed, maar voor de snacks is het even zoeken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker en keurig op tijd en lekker warm b=gebracht

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade friethuijs was heerlijk. Carpaccio met ijsbergsla en vleestomaat was niet zo lekker. De kroepoek van de sate was zacht/niet vers en de salade die erbij zat us alleen voor garnering. De truffelhamburger smaakte niet naar truffel en de hamburger was niet goed gaar.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en warm.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk eten ! Keurig op tijd 👍

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima verzorgd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten weer heerlijk , maar jammer dat de hoeveelheid minder was .dan de hoeveelheid die je in het restaurant krijgt . Maar wel een goed idee dat jullie bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, dezelfde goede kwaliteit als het eten in het restaurant. Verpakking was perfect verzorgd. Veelal milieu vriendelijk materiaal!. Bezorging was precies op tijd, eten goed warm en de aflevering was verder ook erg netjes. Chapeau!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zalig ! Zoals altijd !

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, sate was heerlijk. Top bedankt voor deze service!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We doen vaak een sateetje op woensdag in het Spiegelhuys, Gisteren (woensdag) een lekker sateetje besteld, minder gezellig, maar net zo lekker. Was weer top! Dank je wel en dit is zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Helaas was de bestelling niet compleet en ontbrak de friet bij de spareribs.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verpakt/ prima kwaliteit eten/ snelle bezorging

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en keurig op tijd, Prima ,en voor herhaling vatbaar Hoop, dat we deze nare tijd met elkaar goed doorkomen Hartelijke gr

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, zeker een aanrader.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Snelle bezorging. En mijn moeder was blij dat ze niet hoefde te koken:-)

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gesmuld! Alsof we in het restaurant zaten. De bestelling was prima op tijd, goed op temperatuur en gedegen verpakt. Dit was de eerste keer dat we het probeerden maar dit is zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bakje friet was geen friet het was een bakje met kleine stukjes ik kon het geen friet noemen de spareribs waren slap geen lekkere grill of barbecue smaak eraan daar en tegen ging het vlees wel makkelijk van het bot af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, knapperig verse groente erbij, heerlijke-iets te zoute-friet, snel gebracht, ook op afgesproken tijdstip. Wij gaan dit zeker herhalen. Succes in deze tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was veel beter dan de twee laatste keren dat wij in het restaurant waren. Toen besloten wij om nooit meer te gaan. Maar om de plaatselijke ondernemers toch te willen steunen in deze bizarre tijd, besloten wij te bestellen......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer bestelling 4 garnalen kroketten helemaal geplet afgeleverd. Worden er 4 nieuwe gebracht ( dan denk je dat is netjes )....Zijn ze koud van binnen :-( schiet dus niet op en dat voor € 3,75- per kroket?! Dus mijn ervaring is behoorlijk tegen gevallen. Website vind ik wel prima werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frieten zelf waren zeker lekker! Maar rest viel tegen. Ook de portie zelf was wat summier. Wij hadden friet met pulled chicken en sate saus (waterig) en cheesburger. Mijn zoon (11) vond de mosterd te pittig op de burger en de ketschup niet lekker. Bezorging werd aangegeven ipv voor de deur gezet en was 15 min later dan afgesproken (totaal een uur moeten wachten op bestelling)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger, wij hebben genoten van een dagje niet zelf koken :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gaat heel goed zo kunnen genieten van het eten . Dit gaan we vast meer doen

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer goed en lekker Bezorging precies op tijd Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pulled chicken sate was deze keer erg waterig, we hebben al meerdere keren besteld maar dat hebben we nog niet eerder gehad. Daarentegen zijn de kroketten echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van mij krijgen jullie 5 sterren. Prima geregeld allemaal. Lekker eten op tijd bezorgd. Even een verwen momentje is deze nare tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en was mooi optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten zoals we gewend zijn als we bij het Spiegelhuys lunchen/ dineren. Super snelle bezorging. Al met al TOP!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Bergs Koetje gegeten. Super geregeld. 👌

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, zoals gewend ín het Spieghelhuys. Eten besteld om 18:00 en via mail bevestigd. Na bellen om 18:30 bleek bestelling niet te zijn doorgekomen. Om 18:50 werd bestelde alsnog afgeleverd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd op afgesproken tijd. Grote portie is echt groot.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook de tweede bestelling prima ontvangen. Helaas een wat kleine portie groente. En de saus welke ik eerder bij de friet heb gekregen, bij een spare ribs menu, vond ik lekkerder dan de majonaise. Maar weer exact op tijd geleverd. Komende week weer bestellen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Hebben gesmuld. Het was net of we in t Spiegelhuis waren. Doen jullie 👌 👍😄

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima verzorgd en lekker

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een kwartier te vroeg, iets te vroeg voor ons qua planning. Bij de bestelling had ik aangegeven dat ik de carpaccio met truffelmayonaise wilde, helaas was het ook met pesto, jammer. Spare ribs en broccoli stamppot waren top!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk verwachting bezorgtijd en die klopte ook precies. Tussentijds afstemming over bestelling ivm onvoldoende voorraad. Eten lekker en zeker genoeg. Bedankt en sterkte de komende tijd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd, goed verpakt in duurzame materialen. Lekker makkelijk op vrijdagavond.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 2e keer dat wij een bestelling hadden gedaan en nu weer keurig en snelle levering.Netjes verpakt en alles was op goede temperatuur .Netjes en snelle service via de mail .Dus dit is tot nu toe de beste bezorging die ik in Nederhorst den Berg heb mogen doen ! Een topper dus. Vriendelijke bezorger.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk bezorging op tijd. Zou fijn zijn als er meer capaciteit komt als je nu om 17.30 bestelt duurt het lang voordat bezorgd kan worden. Verder heel tevreden .

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker , alleen de verpakking was wat minder .. de patat met topping stond recht op in de papieren zak .. denk handig daar wat meer aandacht aan te besteden

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een saté van de haas en een carpaccio, het was heerlijk! Net alsof we bij het spiegelhuys aan het eten waren. Frietjes smaakten ook goed!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima systeem, prima vers en warm.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, netjes verpakt en net zo lekker al we gewend zijn.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satésaus had iets meer mogen zijn.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het was heerlijk

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd Top kwaliteit en heel fijn personeel.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk van prima kwaliteit. Grote roujle portie. Lekker saus bij de friet.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk , precies op tijd geleverd . Ik kan het iedereen aanraden om ook te gaan genieten van deze thuis service.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord geweldig! Snelle en vriendelijke bezorging, zelfs op afstand! Het eten was echt verrukkelijk! De saté was echt heerlijk mals en de friet is nergens lekkerder dan hier. Onze complimenten! 🤗

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs met toebehoren was fantastisch. We zeiden tegen elkaar eigenlijk hoeven we niet meer naar de overkant, thuis is ook geweldig, zeker in deze tijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze barre Corona situatie, weet het Friethuys/Spieghelhuys toch de schouders eronder te zetten en hun klanten zoals altijd de beste lunch en diner te serveren. Geheel contactloos betalen en bezorgd krijgen. Fijn dat dit nu mogelijk is....Ga zo door mensen !!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker goed gedaan

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon toppie. Heerlijk gegeten.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satè besteld .Was heerlijk. Mooi op tijd bezorgd. Laten we allemaal de restaurants steunen in deze moeilijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. Misschien een tip om de verpakking van het rundvlees te veranderen er was nu jus gemorst. Helaas miste het brood en knoflookboter bij de XXXXL carpaccio. Die overigens ook erg lekker was. Fijn dat Spiegelhuys op deze wijze "in de lucht blijf". Succes in deze moeilijke tijden.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds een uitstekende saté besteld en die is keurig op tijd geleverd. Toppertje. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets later dan eerst aangegeven was, maar dat was via e-mail aangekondigd. Eten was heerlijk zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijkk, alles op prima temperatuur . De frietjes in de papieren zakken met gaatjes is super. Friet was super en niet slap & nat.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was goed. De burger zelf was ook prima, het broodje e.d. was sompig. De friet was lekker. De cocktailsaus was heerlijk. Het bakje satesaus was slecht- waterig met klonten. Ondanks de slechte satesaus en het sompige broodje hebben we lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Ik was blij dit keer de topping apart besteld te hebben. Hoeveelheid en kwaliteit wast top. De bestelling was gepland voor 20.45, maar om 21.05 was er nog niets. Ik hoopte dat het druk was en daardoor verlaat. Maar maakte me ook ongerust, omdat de fietsers wat hard rijden, dus bang was dat er wat gebeurd was. Toen ik belde werd gezegd dat de bezorger er zo aankomen. Wat gelukkig zo was. Ik vond het nu niet erg dat het later was (ben alleen blij als jullie het nu zo druk hebben), maar mocht dat vaker zo zijn is het misschien toch handig om even te bellen dat het later wordt. Verder: heel veel succes met Friethuys en de Pop-up store. x

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker! Alleen had ik een patatje parmazaan/truffel mayonaise besteld, maar zat geen truffel mayonaise bij dat was heel jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs . Stonden klaar. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan saté is super lekker! De groenten ravioli is ook super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

1 woord heerlijk!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief: lekker gegeten, top friet en lekker salade. Verbeterpunten: pindasaus ontbrak en een half uur later bezorgd dan afgesproken tijd.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gerechten zijn zoals je ze in restaurant krijgt. Eten was nog goed op temperatuur en lekkere friet! De bakjes mayo waren tijdens transport kapot gegaan, was een beetje kliederig. Volgende week weer!👍

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Heerlijke friet en goedgevulde draadjesvlees kroket. Voor herhaling vatbaar.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was (te) druk gisteravond ; niet erg maar had het even laten weten. Het stond zo prima op de site 20.00, sluit die tijd dan tijdig. Hebben vanaf 20.00 bij het hek staan blauwbekken. Toen WIJ belden (zijn we vergeten ) werd gezegd dat bestelling met auto onderweg was: bleek niet waar, kwam weer 20 min later: met fiets; 20.45 om precies te zijn. Beter communiceren graag en veel succes verder, dat wel !!!!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de levering was perfect op tijd.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Harde werkers bij het friethuis eten was goed

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling een uur later dan gepland en salade was warm omdat deze op de warme gerechten stond.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zo als altijd geweldig !

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en service!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima saté zoals altijd. We waren alleen een beetje teleurgesteld dat het niet de frietjes waren die je normaal ook in het restaurant krijgt. Ze waren droog en koud.

Reactie van Het Friethuys:Beste Gwen, onze excuses wij hadden het zo druk gehad gisteren dat de "juiste" patat op was. We maken een code aan onder de noemer "patat" dan kan je een juist patatje medium bestellen op onze kosten de volgende keer als je besteld. Mvg, Het Spieghelhuys-team

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten op de aangegeven tijd geleverd perfect om aan te bevelen. met de groeten van Tijs.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben een Xxxl carpaccio en 2 kidsboxen afgehaald, en heerlijk van gegeten!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf afgehaald. Patat was lekker, echter de bijproducten waren niet echt warm en stoofvlees zat veel vet tussen

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel lekker en een echte aanrader

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging. Lekker gegeten!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd keurig op tijd afgeleverd door twee charmante en beleefde dames! Alles zag er keurig verzorgd uit en was goed van temperatuur! Wij hebben heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar dus....... Top!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, netjes en warm bezorgd. Heel lekkere friet. En ook de smacks zijn prima. Complimenten!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelf afgehaald, vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel!! Eten weer zoals altijd erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste snacks in de omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor de 1e keer afgehaald. Alles was weer heerlijk alleen jammer dat ze weer de saus vergeten waren....wel netjes nabezorgd.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, de bestelling was goed op temperatuur Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe alle keren helemaal top! Jammer dat ik met de laatste bezorging een paar spullen (bolletjes en sausjes) niet meegeleverd heb gekregen. Verder altijd lekker en keurig op tijd!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Droge hamburger en broodje, bijna geen saus. Patat was allemaal kleine stukjes. Net alsof je restjes zit te eten.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger en patat waren heerlijk, alleen hadden we allemaal kleine stukjes patat..

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij het Friethuys. De bestelling kwam heel snel binnen 30 min.Aardige bezorger.Het eten was heel goed op temperatuur. De friet was heerlijk en mooi van kleur en nog heet bij aflevering.Ook de andere producten netjes verpakt en nog goed op temperatuur. De hele bestelling netjes verpakt het eten was echt superlekker.Een mooie aanwinst voor Nederhorst den berg. Voor herhaling vatbaar !! Een dikke 10

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en goede verse patat met heerlijke topping. Ook de snacks zijn erg lekker.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was lekker, en netjes verpakt. Bezorging redelijk vlot.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgde maaltijd. Exact op tijd en nette afhandeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja, voor 15,- een bittergarnituur besteld. Wat als slagveld in een bakje aankwam. Je kon geen bitterbal herkennen en als je hem herkende zat die om je kaassoufle heen. Erg jammer voor dat geld.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit gaat achteruit, de bestelling was niet warm meer, en de bitterballen waren " gechrast" of zoiets, er zat geen vulling in .voor 7 euro 5 stuks dat kan echt niet ,ik heb een foto beschikbaar.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De topping van de frites met truffel was heel weinig en de verpakking was op z'n kant gevallen. De garnituur voor de frikandel speciaal zat in losse bakjes; persoonlijk vinden wij een kant-en-klare frikandel speciaal lekkerder. Maar alles smaakte heerlijk. :-)

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was heerlijk 🤩jammer genoeg was de kroketten koud!!!

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel beter nu de topping in aparte bakjes meegeleverd wordt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is een half uur te vroeg gebracht, waardoor het koud was toen wij gingen eten. De bestelde sauzen zijn niet geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, met name het brioche broodje 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord TOP !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Bezorgmoment was ook perfect.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was volgens afspraak, friet was goed warm en knapperig. Het stoofvlees was ook erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging (20 min), top!! Heerlijk gegeten.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet met stoofvlees en prima op tijd!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maakt de belofte waar, het eten (friet met runderstoofvlees en pulled chicken) en was erg lekker!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pindasaus was veel te waterig. Kroket was niet krokant.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd heel tevreden maar deze keer was de satesaus met water....jammer....

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu 6 x besteld altijd hamburger en friet, 5 x heerlijk Brioche broodje zoals besteld ook gekregen.........maar vandaag 29-12 kregen we geen heerlijk brioche broodje maar een zgn “Spieghelhuijs” broodje dat veel te dun, hard en ook weer te klef is en waar de hamburger meteen tussenuit gleed bij openen en tijdens het eten gaf dit niet het gewenste eetgenot...... Dit is dus niet wat wij besteld hadden voor de toch al stevige prijs!! Waarom doen jullie dit nu? Wij waren zeer tevreden over het Friethuys..........

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was verrukkelijk

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht Frieten slap en haast geen topping voor 2e keer jammer

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet pulled chicken en satesaus waren erg droog en de hoeveelheid was matig. Jammer

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig op tijd en het is super lekker. Ga zo door.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gechapt

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste... Ik had meer van het friet verwacht, helaas was het niet zo knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, fijn dat je nu kan kiezen om de topping apart te bestellen. Super!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor Nederhorst den Berg! Uitgebreide kaart, ook voor vegetariërs en zelfs veganisten. Last but not least, de frieten waren heerlijk, net als het stoofvlees en de groenten. Bezorger was precies op tijd. Ga zo door!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik las de mail over de beoordeling pas nadat ik een mail heb gestuurd. Sorry. Maar onderstaand wat ik in de mail heb gezet: Ik twijfelde of ik het moet melden (wil geen zeur zijn ;-) ), maar doe het toch maar. Gisteravond heb ik twee hamburgers en frites besteld. Helaas waren ze vrij lauw, tegen koud aan (vooral de burger) en hebben we ze op moeten warmen. Wat zonde is van de kwaliteit. Groet, Wilma PS de bezorger kwam perfect op tijd!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke snacks, prima bezorging

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frieten toppings en snacks! Helaas bleek bij het uitpakken dat er van de bitterballen weinig meer over was:$ Uiteraard even contact opgenomen en binnen 15miniten stonden er 2 krokketen voor de deur;) Jammer dat het zo loopt maar keurig opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet met super snelle bezorging! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima in orde

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was het prima, alleen niet meer echt warm. En in plaats van speciaal (mayo, curry) zat er twee keer mayo bij. Dat was jammer.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door regenval patatzak wel erg vochtig, daardoor Friet ook flink afgekoeld. Bezorger was ondanks kletsnat regenpak vriendelijk

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- truffelmayonaise ontbrak - beide kroketten teveel afgekoeld

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet warm genoeg heel jammer eerste keer maar viel een beetje tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: kroketten waren gekneusd, alsof ze gevallen waren.. de temperatuur was lauw... De bezorger was vriendelijk en maakte verontschuldiging voor het iets te laat bezorgen , dat was netjes van hem .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals als altijd heerlijk en smaakvol ,ga zo door

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, op de afgesproken tijd. De patat was zacht geworden wat minder lekker was. Liever de patat apart erbij doen. En door de dichte zak blijft alles wel warmer maar de patat wordt daardoor zacht.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top lekker krokant en goed warm ik bestel snel weer

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en zeer tevreden. Bestelling ging eenvoudig, levering zeer snel en het eten erg lekker. De porties waren precies goed en van restaurant kwaliteit ipv snackbar.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frikandel was niet te eten. Heb ik weggegooid. Vind dit echt niet goed. Friet was prima!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frietjes en kroketten. De smaak van de kroketten was erg lekker!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e bezorger kon het niet vinden 2e bezorger kwam met nieuw menu , ga dit nog een keer doen,Weet zeker dat het dan goed gaat, eten was goed aanrader

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super vriendelijke bezorger was netjes op tijd

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed Bezorging goed

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat, met heerlijke topping. Voldoende. Was nog goed warm bij bezorging. Alleen jammer dat het 5 kwartier duurde voordat het werd bezorgd. De aangegeven bezorgtijd klopte wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bitterballen waren geplet, de inhoud daarvan lag dus over de andere snacks heen en de snacks waren koud. Niet de kwaliteit die is gewend ben van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger, en op de minuut af op rijd bezorgd.. lekker eten goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2e dat ze te vroeg komen leveren. 1e keer was 10 min te vroeg, dat is niet zo erg. Maar gisteren stond hij om 17:15 al voor de deur terwijl ik voor 17:45 had besteld. Dat vind ik niet echt oké. Dan heeft de tijd online invullen niet zoveel zin. Ik hoop dat dat volgende keer niet meer gebeurd. Maar eten was prima!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar of dat het stoofvlees over de patat nou de oplossing is... de smaak is geweldig maar het word wel een beetje een klefferig gebeuren verder wel keurig op tijd en warm

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk!! Snel geleverd en goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk friet en top die luxe hapjes. Op tijd geleverd. Meer dan TOP!!!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en een fantastische echte hamburger, maar de oude kaascroquet lijkt nergens op. Hij smaakt niet eens naar kaas, zo jammer.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel de kwaliteit van de frieten tegen. Ik vind ze in het Spiegehelhuys veel lekkerder. Thuis waren ze wat lauw en zacht. De smaak was wel ok maar omdat ze niet heet waren en slap was het niet lekker genoeg.. De bezorger was niet adequaat: ik had duidelijk een omschrijving van de route doorge ge ven; deze bezorger stond heel ergens anders en belde ons om hem tegemoet te komen. Ik denk dat doordat de bezordging daardoor langer duurde de frieten zIjn afgekoeld en verslapt. Voor dat geld was Het wel een teleurstelling . Jammer want we vinden het initiatief heel erg leuk in ons dorp!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde bezorging, en de heerlijke frieten, voor herhaling vatbaar ga zo door 😊

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten alleen broodjes iets te krokant.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry Heren en Dames, Was echt niet lekker, sterker heb het na 2 patatjes zo weggegooid. Patat was bijna koud en erg slap, denk doordat de saus er al overheen zat. bestelling was 18:48 onderweg heb om 19:09 naar het spiegelhuis gebeld waar de bestelling bleef is 22 minuten onderweg in een papierenzakje op de fiets (logisch dat het koud is) Sorry kan er niet meer van maken.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van eten was erg goed. Alleen de hoeveelheid patat viel tegen voor een portie van ruim 2 personen. Voor 7,50 verwacht je meer. Bezorging was prima. Saté saus was vergeten en werd nagedacht, al was de patat toen al op. Met saté saus en meer patat, de volgende keer een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuisbezorgd door jullie. Lekkere patat en de stoof patatstoof was super!👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat er niet iets van een deksel op de patat bakjes zit. Hierdoor was de pulled chicken helemaal tussen de patat en het zakje geplet. Ondanks dat het er niet heel erg mooi uit zag smaakte het wel heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en goede kwaliteit Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima heerlijke friet

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt erop of er een ander soort friet geleverd is.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging heel makkelijk, eten was heerlijk en werd precies op de afgesproken tijd bezorgd!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen was makkelijk en alles kwam mooi op tijd. Het was nog goed warm en bovendien erg lekker. Het enige (kleinigheidje): de topping van de parmezaan/truffel was wat weinig, maar er bleef ook wat aan de verpakking hangen.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig lekker , en vooral...heel belangrijk...karton en papier verpakking.TOP !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk vriendelijke bezorging juiste tijd helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!! Echt een smaak explosie in je mond de friet met Pulled chicken en saté

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op zich was goed, wij wonen Overmeer (vlakbij voetbalclub ) en daardoor was de temperatuur niet meer zoals het zou moeten zijn .aandachtspuntje. kwaliteit was verder prima, ook blij dat het in papier verpakt was , gelukkig geen plastic. Over de prijs : 5 bitterballen voor € 7,00 ? wel wat aan de dure kant ..

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel kruimels bij de friet vorige keer was het een stuk beter

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede communicatie over de bestelling. Lekker eten, goede kwaliteit, voldoende keus.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker goed warm zeker de moeite waard. kwaliteit ook goed

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger erg droog door het broodje. En de burger te hard gebakken. Buitenkant aangebrand en de binnenkant nog rauw. Kipburger ook erg droog. Patat was erg lekker. Tip. Saté en spareribs gaan verkopen van het spiegelhuys.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde , bezorgtijd precies volgens afspraak. Voor herhaling vatbaar.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn moeder en dochter hebben dit gegeten.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet, alleen bij aankomst niet meer warm genoeg.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was bestelling koud. Maar prima opgelost na contact! Hoop dat de volgende bestelling gewoon lekker warm is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi Frietcrew, De frieten, Frikandel en sausen waren erg lekker! Alleen de hamburger vond ik wederom tegenvallen. Naar mijn mening te well done de kaas was hard en droog geworden de sla en tomaat waren erg klef. Het bolletje vond ik qua smaak niet lekker en niet bij hamburger passen maar dat kan persoonlijk zijn. De bezorging vond ik erg lang duren maar dat werd van te voren aangegeven dus dat is netjes en ik had daarom kunnen kiezen om niet te bestellen. Bovenstaand is natuurlijk als opbouwende kritiek bedoeld en moet niet verkeerd opgevat worden. Binnenkort zal ik wel weer een keer gaan bestellen dan hoop een betere burger! Succes! Martijn Lok O ja, wellicht een tip. Een keuze mogelijkheid hoe je de hamburger gebakken wilt hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroketjes nog erg heet, wat goed was. Maar frites leken wat minder. We hadden agg bezorging om 17.30. Bezorger te vroeg! Hij was er al om 17.15. Als ons bezoek er om 17.30 was dan was het eten koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen keurig op tijd bezorgd snacks zijn van zeer goede kwaliteit patat los was ook goed de patat met topping was wat aan de slappe kant tip misschien de topping los meeleveren

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goede kwaliteit ! Gaan we zeker nog een keer bestellen ! En alles in papier/karton verpakt.Goed voor het milieu .

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede hoeveelheid, niet vet of zout, specialer dan ‘gewoon’ patat. Geen plastic en exact op t aangegeven tijdstip (op de fiets!) bezorgd! Fijn dat er een bezorg-optie bij is gekomen in het dorp.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, prima geregeld. Mooi verpakt, goede kwaliteit, lekker op temperatuur. Echt een aanrader

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima maar niet bijzonder. De bezorger is een nette vent. Jammer dat niet de hele bestelling compleet was en dat er moest worden nabezorgd.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet lekker patat slap met heel veel saus en had ook frikandel speciaal maar de curry was meer barbecue saus vond ik niet lekker en niemand van ons vieren. Zou niet snel nog bestellen wel een goed idee maar moet nog verbeteren

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker! Bezorging snel. Prijs/kwaliteit is ook goed! Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk anders dan van de snackbar en zeker de prijs waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de pulled chicken erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkker !! En bezorger was ook helemaal op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten! Friet en de burger waren super!! Burger was niet zo’n klef ding, nee een echt goeie burger! Ik werd via de mail keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Precies op de aangesproken tijd werd de bestelling , goed warm gebracht! Wat ik ook erg fijn vond was dat er van te voren betaald moest worden. Geen gedoe met contant geld, ook fijn voor de bezorgers! Zeker een aanrader!! Ik ga zeker weer bestellen!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet met verse topping! Echt anders dan doorsnee friet; heerlijk.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en meer dan voldoende. En het was ook op de afgesproken tijd geleverd. Prima service. Ga zeker vaker bestellen, top!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op zich lekker, maar door het bezorgen, waren de frieten en kroketten erg zacht en helemaal niet krokant. Dat was jammer. Verder kregen we bij elke kroket een enorme bak mosterd. Dat waren dus 3 bakjes mosterd. Veel te veel, dat is zonde. Pulled chicken was goed op smaak en de hamburger was ook lekker.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, eten heerlijk en bezorging ruim op tijd 👍

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al telefonisch contact gehad..waren toch wat dingen die beter kan.Hoop dat jullie daar wat mee gaan doen..

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed 👍 Eten was heerlijk warm en op tijd!!!!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super vriendelijke en nette bezorger netjes op tijd goed verpakt geen plastic echt voor herhaling vatbaar

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging en eten was goed warm! Echt een aanrader!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk culinair snacken en lekker makkelijk keurig aan huis geserveerd! Aanrader! p.s. complimenten voor de smaakvolle site :-)

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allebei een friet met stoofvlees besteld. Stoofvlees werd apart in een bakje geleverd zodat de patat niet slap werd. Heerlijk gegeten! En niet onbelangrijk; eten was goed warm bij aankomst. Al met al zeker een aanrader. Prima luxe versie van een patatje.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen ging zeer gemakkelijk en is ideaal met het werken met tijdvakken. Onze bestelling kwam dan ook precies op tijd en was nog lekker warm. Wij hebben gekozen voor de friet met pulled checken met satesaus en deze was heerlijk en ook de friet was lekker knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar 👍 Ik had jullie al geappt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Heerlijk eten flinke porties perfect op tijd bezorgd en mn vraag, via whats app keurig beantwoord!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat werd door 4 van 5 lekker bevonden. 1 op 5 vond het wat melig. (dus vrij persoonlijk) Kip zat niet bij de levering, dit was vergeten, dus hebben we niet kunnen proeven. Tijdstip en snelheid bezorgen wel goed.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!! Patatjes waren erg smakelijk. Burger was ook heerlijk maar de brood ietsje te krokant. Jammer dat de sataay sauce gevallen was onderweg en wij dus daardoor een sataay sausje hadden in plaats van twee. Wij gaan zeker weer van jullie bestellen :-)

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de patat, frikandellen en kroketten wel lekker. Maar afgezet tegen de prijs vonden we de prijs-kwaliteit verhouding niet oké. Verder was de bestelling niet volledig bezorgd en moesten nog 3 artikelen nabezorgd worden. Dat duurde ruim een half uur, waardoor iedereen al klaar was met eten. Jammer, maar wij zullen niet snel nogmaals een bestelling doen.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en precies op tijd bezorgd

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bepaalde tijd gevraagd, toch 10 min te vroeg, gelukkig waren we thuis. Patat, kroketten en burgers fantastisch, alleen de frikandellen en de curry niet onze smaak. Wel duidelijk next level snacks dus ga zo door.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker! Alleen vonden we dat er teveel mosterd bij zat en dat er te weinig saus op de patat truffelmayonaise zat. En de patat mag krokanter. Dit zijn alleen tips want wij gaan zeker weer bestellen!!!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heeeeel erg lekker! Dit is opzeker een aanvulling voor Nederhorst en veel beter dan de friet die er nu te krijgen is. Waar ik zelf in 11 jaar 2 keer ben geweest. Dit is echt mijn vaste stekkie als ik zin in friet heb. Ik had het liefst nog augurk op m’n burger gehad. Het broodje was iets te lang aangebakken.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frietjes!!!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super! Het was heerlijk!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lastig om te zien welke hamburger er in het doosje zat. Sommige van ons vonden hamburger erg rood. Familiezak friet was misschien wat weinig.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt lekker! Sausjes in de aparte pakjes is echt top! Alleen was de bestelling niet echt warm! Misschien een puntje om de bestelling in een speciale tas te doen! En de hamburger was niet gaar maar dat kan gebeuren! Voor de rest was het super en echt een aanrader! Bezorgers vallen trouwens goed op in het dorp!